Stevig in je schoenen staan: een sociale vaardigheidstraining

Moon Consultancy Dordrecht Weerbaarheid Zelfvertrouwen

Stevig in je schoenen staan

Moon Consultancy biedt trainingen aan voor het vergroten van de psychosociale weerbaarheid voor kinderen van 8 tot 11 jaar en jongeren van 12 tot 16 jaar, en hun ouders.

De training: “Stevig in je schoenen staan…”, is bijzonder geschikt voor kinderen en jongeren die weerbaarder willen worden en hun zelfvertrouwen willen vergroten. Al bewegend en door te doen leren kinderen respectvol om te gaan met zichzelf in relatie tot anderen, met hun eigen mogelijkheden en behoeften. De oefeningen en vaardigheden doen een beroep op het VOELEN, DENKEN & DOEN.

In de training doen de kinderen en jongeren nieuwe en positieve ervaringen op, waardoor het zelfbeeld en daarmee het zelfvertrouwen kunnen groeien. Oude en negatieve ervaringen worden zo opnieuw ‘geprogrammeerd’.

Door jarenlange ervaringen met het werken van verschillende methodieken, is deze training ontstaan. De best werkende onderdelen zijn verzameld in deze training om kinderen en jongeren écht te ondersteunen om steviger in hun schoenen te helpen staan.

Ouders en verzorgers

Om de nieuw geleerde vaardigheden bij de kinderen en jongeren echt goed te ondersteunen en te begeleiden, is er ook een ouderbijeenkomst. Desgewenst is het mogelijk om in gezinsverband of individueel extra consulten aan te vragen.

Startdatum: op aanvraag en bij voldoende deelnemers. Er zijn 10 bijeenkomsten van elk 1,5 uur en 1 ouderbijeenkomst. Investering: €758,00 inclusief 19% btw (21% per 01-10-2012) De kosten kunnen bij een aanvullende polis (gedeeltelijk) gedeclareerd worden. Informeert u zichzelf hierover bij uw zorgverzekeraar.

Inschrijven en aanmelden: Via de mail op : info@moonconsultancy.nl Via de telefoon: 06-51515962. U ontvangt een inschrijfformulier en informatie van de praktijk.

Over Mirjam

Coach, therapeut, auteur / schrijfster. Praktijk voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. VOOR MENSEN DIE KIEZEN VOOR GRENZELOZE UITDAGINGEN Relatietherapie Personal coach Individueletherapie Workshops & Trainingen Professioneel Trainer, Maatschappelijk werk, Coach, voor Dordrecht en Zuid Holland en de rest van Nederland. Voor jongeren & volwassenen & groepen. Oplossings gericht & kortdurend. Systemisch in alle aspecten. Moeder van 3 pubers, partner van liefste, baas van vrolijke hond die echt kan lachen en een dove oude theemutspoes.
Dit bericht werd geplaatst in Actueel, Bijzonder, Dordrecht, Gezin, jeugdhulpverlening, Maatschappelijk Werk, Mensen, Moon Consultancy, Opvoeding, psychosociale hulpverlening, workshop en getagged met , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s