Beschermend en veilig

Schildpad.

Klein, van hard materiaal. Beschermend en veilig.

Een stevig schild waaronder zij zich kan wegtrekken, verstoppen en beschermen. De binnenkant zacht,  voel, adem. Sta stevig op de voeten, op aarde, loop rustig en bezie de omgeving. De zee is de ruimte waar zij zich het meest vrij kan voelen. Transparant en open.

Zwevend, gewichtloos, pijnloos, de ruimte innemend. Meestromen met golvende bewegingen, voeden met dat wat nodig is.

Hard en krachtig zwemmend tegen de stroom in als dat noodzakelijk is om te ‘overleven’.

Een symbool van verbonden zijn. Een band, verbinding hebben met mensen die betrokken zijn, ook op letterlijke afstand. Steeds bewust van de diepere betekenis van verbonden voelen en weten van en met mensen die lief zijn. Van toen, naar nu. Van pijn, onveilig voelen en gekwetst zijn, naar warmte, veiligheid en er mogen zijn.

Over Mirjam

Coach, therapeut, auteur / schrijfster. Praktijk voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. VOOR MENSEN DIE KIEZEN VOOR GRENZELOZE UITDAGINGEN Relatietherapie Personal coach Individueletherapie Workshops & Trainingen Professioneel Trainer, Maatschappelijk werk, Coach, voor Dordrecht en Zuid Holland en de rest van Nederland. Voor jongeren & volwassenen & groepen. Oplossings gericht & kortdurend. Systemisch in alle aspecten. Moeder van 3 pubers, partner van liefste, baas van vrolijke hond die echt kan lachen en een dove oude theemutspoes.
Dit bericht werd geplaatst in Actueel, artikel, boek, Dordrecht, Mensen, Moon Consultancy, Publicatie, Relatie en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s