Jij Onderneemt het… een speciale advertentie!

Glossy Jij Onderneemt het van Cisca Stasse

Normaal zou ik er niet echt ophef over maken: het plaatsen van een advertentie is op zich natuurlijk niet echt heel enerverend! Maar deze keer wil ik het er toch even over hebben. De advertentie die in de Glossy van Cisca Stasse staat “Jij onderneemt het” ter gelegenheid van de uitreiking op 02-11-2012 van de Vrouwelijke Ondernemers prijs,  is namenlijk gemaakt door mijn zoon Max Winsemius. Uiteraard ben ik apetrots op hem. Met zijn 15 jaar een ware techneut, jong genoeg om zich te ontwikkelen en specialiseren (…) en ondertussen steun en toeverlaat voor iedereen die meer wil weten over  ingewikkelde programmeertaal!

Over Mirjam

Coach, therapeut, auteur / schrijfster. Praktijk voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. VOOR MENSEN DIE KIEZEN VOOR GRENZELOZE UITDAGINGEN Relatietherapie Personal coach Individueletherapie Workshops & Trainingen Professioneel Trainer, Maatschappelijk werk, Coach, voor Dordrecht en Zuid Holland en de rest van Nederland. Voor jongeren & volwassenen & groepen. Oplossings gericht & kortdurend. Systemisch in alle aspecten. Moeder van 3 pubers, partner van liefste, baas van vrolijke hond die echt kan lachen en een dove oude theemutspoes.
Dit bericht werd geplaatst in Actueel, artikel, Bijzonder, Dordrecht, Moon Consultancy, Moon in de Media, Publicatie en getagged met , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s