Is jouw gezondheid én portemonnaie in balans?


Is jouw gezondheid én portemonnaie in balans?

Wij werken samen met een geweldig team van enthousiaste mensen… Ben jij op zoek naar een part-time job? Neem contact op voor informatie!

Het internationale bedrijf waarmee wij werken,  staat voor het brengen van de kracht van de natuur bij de mensen met natuurlijke Aloë Vera en bijenproducten en het bieden van een gezonde financiële toekomst.

Wij bieden een simpele business, hoogwaardig en integer. Jij bouwt een nieuwe inkomstenbron op voor nu en voor later die zelfs overerfbaar is. Je kunt dit combineren met je huidige werk of activiteiten en jij bepaalt je vrijheid en vrije tijd. Er is geen investering nodig en je bent ook vrij van de risico’s die het ondernemingsschap normaal gesproken met zich meebrengt.

Je werkt vanuit je eigen woonomgeving, in je eigen tempo, zonder stress en met mensen waarvoor je écht iets kan betekenen. Heb je interesse? Stuur een mail en we nemen contact met je op!

Over Mirjam

Coach, therapeut, auteur / schrijfster. Praktijk voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. VOOR MENSEN DIE KIEZEN VOOR GRENZELOZE UITDAGINGEN Relatietherapie Personal coach Individueletherapie Workshops & Trainingen Professioneel Trainer, Maatschappelijk werk, Coach, voor Dordrecht en Zuid Holland en de rest van Nederland. Voor jongeren & volwassenen & groepen. Oplossings gericht & kortdurend. Systemisch in alle aspecten. Moeder van 3 pubers, partner van liefste, baas van vrolijke hond die echt kan lachen en een dove oude theemutspoes.
Dit bericht werd geplaatst in Moon Consultancy, Ondernemen, Werk en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s