Een extra inkomstenbron genereren: volledig financiële onafhankelijkheid

Kiezen…voor FLP met TeamPure4Ever!

Kiezen…voor FLP met TeamPure4Ever!

Eigen baas zijn, voldoende geld en een gezond lichaam

Pure4Ever begeleidt mensen die voor zichzelf, in alle vrijheid, een extra inkomenstenbron willen genereren, dan wel een volledig financiële onafhankelijkheid nastreven. Onze specialisatie is om mensen te leren om voor zichzelf een bedrijf op te zetten. Samenwerking is hierbij de sleutel tot succes. Als team opereren wij in grote groeimarkten en zetten zo een consumentennetwerk op.

Het kan zijn dat je naast de opvoeding van je kinderen binnen de schooltijden of  naast een bestaande baan, werk zoekt. Ook voor zzp-ers zijn er goede mogelijkheden om  extra inkomsten te organiseren, wat na verloop van tijd als passief inkomen binnen komt.

Steeds meer mensen willen een eigen onderneming. Hiertoe werken wij samen met de multinational Forever Living Products (kortweg Forever), de grootste producent en leverancier van hoogwaardige aloë vera en bijenproducten. Het marketing plan van dit zogenoemde netwerkmarketingbedrijf gebruiken wij als raamwerk om de mensen in ons team op te leiden.

De stabiliteit van dit wereldconcern draagt in hoge mate bij aan een 100% garantie voor succes.

Het is momenteel een trend dat mensen heel bewust hun verantwoordelijk nemen voor hun gezondheid en vitaliteit. En daar ook zoveel mogelijk natuurlijke oplossingen voor kiezen.

De combinatie van eigen baas zijn (en daar natuurlijk voldoende geld mee te verdienen) en een gezond lichaam geeft  voor veel mensen de ultieme wens: vrijheid !

Specialismen: Wij bieden vrijwel wekelijks trainingen en workshops aan. Daarnaast vindt een intensieve persoonlijke begeleiding (coaching) plaats.

Zie ook: https://www.facebook.com/TeamPure4Ever

Contact: +31 6 417797 08
mail: teampure4ever@gmail.com

Over Mirjam

Coach, therapeut, auteur / schrijfster. Praktijk voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. VOOR MENSEN DIE KIEZEN VOOR GRENZELOZE UITDAGINGEN Relatietherapie Personal coach Individueletherapie Workshops & Trainingen Professioneel Trainer, Maatschappelijk werk, Coach, voor Dordrecht en Zuid Holland en de rest van Nederland. Voor jongeren & volwassenen & groepen. Oplossings gericht & kortdurend. Systemisch in alle aspecten. Moeder van 3 pubers, partner van liefste, baas van vrolijke hond die echt kan lachen en een dove oude theemutspoes.
Dit bericht werd geplaatst in Actueel, Dordrecht, Ondernemen, training, Werk, workshop en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Een extra inkomstenbron genereren: volledig financiële onafhankelijkheid

  1. Mirjam zegt:

    Dit is op Relatie therapie in Dordrecht: Moon Consultancy herblogden reageerde:

    Het heft in eigen hand nemen en baas zijn over uw eigen tijd en daarmee een gezonde financiële toekomst realiseren? Die mogelijkheid bestaat wel degelijk. Kijk op http://www.pure4ever.com voor meer informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s