Op zoek naar extra inkomsten?

#Pure4Ever

#Pure4Ever

Ben je op zoek naar extra inkomsten naast je huidige werkzaamheden, een vervangend inkomen (omdat je financiële zekerheid wilt op lange termijn) of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wij zoeken enthousiaste, gemotiveerde collega’s!

Eigen baas zijn, voldoende geld en een gezond lichaam!

Pure4Ever begeleidt mensen die voor zichzelf, in alle vrijheid, een extra inkomenstenbron willen genereren, dan wel een volledig financiële onafhankelijkheid nastreven.

Onze specialisatie is om mensen te leren om voor zichzelf een bedrijf op te zetten, meestal naast een bestaande baan. Samenwerking is hierbij de sleutel tot succes. Als team opereren wij in grote groeimarkten en zetten zo een consumentennetwerk op.

Specialismen: Wij bieden vrijwel wekelijks trainingen en workshops aan. Daarnaast vindt een intensieve persoonlijke begeleiding (coaching) plaats.

Wij zijn op zoek naar en gefocust op serieuze businesspartners en werken samen met 3 type mensen:
1 die geïnteresseerd zijn in € 200 à € 500 extra elke maand, simpelweg door het aanbevelen van onze bijzondere natuurlijke producten.

2 die € 500 à € 2500 willen verdienen, coachable zijn en kunnen samenwerken in teamverband. Hierbij bouw je in je eigen tempo en mogelijkheden je eigen team op.

3 of die, zoals wij, leiderschap tonen om financieel onafhankelijk te zijn en een grenzeloos inkomen ambiëren, gecombineerd met vele extra’s zoals autovergoedingen, wereldreizen en winstdeling. Wij zijn bij deze categorie op zoek naar ambitieuze ondernemers. Deze groep ondernemers zien net als wij de mogelijkheden en voordelen van het vermenigvuldigen van uren, in plaats van ‘uurtje-factuurtje’…!

Voor alle mensen die zich willen aansluiten geldt dat wij bij wederzijdse commitment ons volledig inzetten om je optimaal te coachen en alle ondersteuning bieden die noodzakelijk is om je (persoonlijke- en business) doelen te behalen.

Interesse? Neem contact op!

Zie ook: www.pure4ever.com

Bernard Winsemius: 06- 417 797 08

Mirjam Veltman: 06-51515962

Mail: teampure4ever@gmail.com

FaceBook: TeamPure4Ever www.pure4ever.com

Over Mirjam

Coach, therapeut, auteur / schrijfster. Praktijk voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. VOOR MENSEN DIE KIEZEN VOOR GRENZELOZE UITDAGINGEN Relatietherapie Personal coach Individueletherapie Workshops & Trainingen Professioneel Trainer, Maatschappelijk werk, Coach, voor Dordrecht en Zuid Holland en de rest van Nederland. Voor jongeren & volwassenen & groepen. Oplossings gericht & kortdurend. Systemisch in alle aspecten. Moeder van 3 pubers, partner van liefste, baas van vrolijke hond die echt kan lachen en een dove oude theemutspoes.
Dit bericht werd geplaatst in Dordrecht, Ondernemen, Werk en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s