Hulp bij echtscheiding

Moon Consultancy, Mirjam Veltman Dordrecht

Moon Consultancy, Mirjam Veltman Dordrecht

 

Als je hebt besloten een punt achter de relatie te zetten is het van groot belang dat je samen alsnog gaat begrijpen wat er is mis gegaan. Als jullie dat begrijpen kan je in harmonie samen voor de kinderen zorgen.

Voor later voorkom je dat je dezelfde relatieproblemen herhaalt. Veel onderzoeken wijzen uit dat (v)echtscheidingen voor kinderen funest zijn. Alle reden dus om, ook als de relatie niet meer te redden is, met hulp de relatie te beëindigen.

Bij Moon Consultancy kan je samen in gesprek gaan om in redelijke harmonie uit elkaar te gaan. Hierbij zal voornamelijk de nadruk liggen op het uitwisselen van de verschillen in beleving, hoe praktisch om te gaan met de verschillen in behoefte en concreet: welke afspraken zijn noodzakelijk om op een vreedzame manier -een nieuwe vriendschap of gedeeld ouderschap- de toekomst in te gaan.

Over Mirjam

Coach, therapeut, auteur / schrijfster. Praktijk voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. VOOR MENSEN DIE KIEZEN VOOR GRENZELOZE UITDAGINGEN Relatietherapie Personal coach Individueletherapie Workshops & Trainingen Professioneel Trainer, Maatschappelijk werk, Coach, voor Dordrecht en Zuid Holland en de rest van Nederland. Voor jongeren & volwassenen & groepen. Oplossings gericht & kortdurend. Systemisch in alle aspecten. Moeder van 3 pubers, partner van liefste, baas van vrolijke hond die echt kan lachen en een dove oude theemutspoes.
Dit bericht werd geplaatst in Dordrecht, echtscheiding, EFT, Emotionally Focused Therapy, Relatie therapie en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s