Balanz: Een detox voor hoofd en lijf!

Moon Consultancy: in balans

Moon Consultancy: in balans

Als je negatieve gedachtes hebt, roept dat bijbehorende negatieve gevoelens op. Dit heeft invloed op je gedrag. Veel mensen hebben hier moeite mee en willen het graag veranderen. Het kan gaan om vertrouwen in jezelf, je werk, je relatie, je lichaam.
Bij #Moon kan je aan de slag om weer positief te denken en voelen! Meer controlle over je gedachten, je gevoel en lekker in je vel zitten. We gaan aan de slag in kleine groepjes of 1-op-1. Een duidelijk programma met een duidelijk doel: in balans met hoofd en lijf!

BALANZ: Een detox voor hoofd en lijf!
Wil jij ook concreet en praktisch aan de slag met dit programma?
Met een duidelijk stappenplan meer balans in je hoofd (gesprekken en oefeningen voor rust, balans) en lijf (detox: minder afvalstoffen, minder kilo’s).
De combinatie werkt, geeft energie en helpt jouw lifestyle een positieve boost te geven! Het programma is opgebouwd uit twee stappen, een 9-daagse reinigingskuur die wordt gevolgd door een gewichtsbeheersingsprogramma van langere duur. Het programma is dusdanig opgesteld dat je na het volgen, een gezonde levensstijl en eetpatroon heeft ontwikkeld.

Het Balanz programma leert je leven zonder jojo-effecten, ongezond eten en andere misvattingen over uw voeding en uw conditie.Het programma is te volgen in kleine groepjes, exclusief voor jou alleen en online. Meer info: info@moonconsultancy.nl

#Balanz #Moon

Naast veel aandacht voor oefeningen om van negatieve- positieve gedachten te gaan maken, starten we direct met een detox programma voor je lichaam. Een uitgebalanceerde methode  in twee stappen: een 9-daagse reinigingskuur die wordt gevolgd door een gewichtsbeheersingsprogramma van langere duur. Het programma, wat als basis pure aloë vera heeft, is dusdanig opgesteld dat je na het volgen een gezonde levensstijl en een gezond eetpatroon hebt ontwikkeld. Deze methode leert je leven zonder jojo-effecten, ongezond eten en andere misvattingen over je voeding en je conditie.

De combinatie van deze methode: aandacht voor lichaam en geest, zorgt voor een stabiele basis om lekkerder in je vel te gaan zitten, meer ruimte om positief te denken, te voelen en heeft een enorm groot effect op je gedrag.

Informatie en aanmelden: via 06-51515962 of info@moonconsultancy.nl
(het programma is ook via skype te volgen).

#Weerstand #Balans #Gezondheid #Positief denken #Moon

 

Over Mirjam

Coach, therapeut, auteur / schrijfster. Praktijk voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. VOOR MENSEN DIE KIEZEN VOOR GRENZELOZE UITDAGINGEN Relatietherapie Personal coach Individueletherapie Workshops & Trainingen Professioneel Trainer, Maatschappelijk werk, Coach, voor Dordrecht en Zuid Holland en de rest van Nederland. Voor jongeren & volwassenen & groepen. Oplossings gericht & kortdurend. Systemisch in alle aspecten. Moeder van 3 pubers, partner van liefste, baas van vrolijke hond die echt kan lachen en een dove oude theemutspoes.
Dit bericht werd geplaatst in balans, detox, lichaam, Therapie, training, workshop en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s