BALANS-Programma: In 9 dagen meer Energie en Rust is hoofd en lijf!

14034912_571913722991653_2311205778468602380_n

 

 

In 9 dagen fit en energiek:   Heb jij last van vermoeidheid, een (beginende) burn-out, voel jij je overbelast en moet je toch al die ballen de lucht in zien te houden?  Start dan dit programma: Beter in je vel, gedachte’s ordenen, rust in het hoofd, lekkerder in je vel, lichter en méér energie! Op zoek naar een programma die je hierbij ondersteunt? Zonder veel moeite aan je lifestyle werken. Het kan!  Alle gif- en afvalstoffen er uit, minder kilo’s en méér energie! Ter ondersteuning zijn er 3 gesprekken inbegrepen om je vanaf dag 1 te helpen slagen bij wat jij wilt bereiken. In deze gesprekken vooral aandacht voor ontspanning, hoe minder stress en meer rust in je dagelijks leven te realiseren.

 

Inhoud:

  • 3 x  een consult van 1 uur
  • 1 x een complete box (hierin alles wat nodig is voor de 9 dagen reiniging)
  • begeleiding via mail of app
  • de link naar meer informatie over het 9-daagse programma
  • Persoonlijk “verwen-tasje” ter waarde van €20,00 na afloop
  • deelname in de besloten begeleidingsgroep op facebook
  • De normale prijs van dit speciale programma is €452,00

Tijdelijke aanbieding: Start jij je  BALANS-Programma tussen 1 november en 15 december 2016, dan kan je gebruik maken van de speciale aanbieding van: €395,00 én ontvang je een persoonlijk ‘verwen tasje”  ter waarde van €25,00!  

 

We leven in een tijd waarin we van alles moeten. Van onszelf en van anderen. Je moet goed presteren op je werk, je gezin vraagt aandacht. Je hebt misschien de zorg voor familie. Je zou misschien graag wat vaker naar de sportschool willen, die éne cursus gaan volgen of gewoon wat vaker de tijd hebben om met een boek op de bank te kruipen… Iedereen rent rond en heeft het druk. Er lijkt weinig tijd te zijn voor echte rust en dat geeft spanning en stress. Stressmanagement is in deze tijd geen overbodige luxe meer, maar voor veel mensen gewoon pure noodzaak.

Steeds vaker merk ik in de gesprekken met mijn cliënten in mijn praktijk, dat er behalve ‘iets tussen de oren’ ook iets niet lekker zit in het lijf. En of het er nu mee te maken heeft met dat ik (voor mij) zelf meer focus heb voor de balans tussen hoofd en lijf, of dat het een trend is… Ik weet het nog niet precies. Dit is wat ik zie: moeders met klachten rond drukte in werk en zorgtaken, vaders die moeite hebben met de omgangsregelingen en worstelen met verwachtingen van leidinggevenden en zich uitgeput voelen, jongeren met onbegrepen psychische klachten, langdurige rouw, opvoedingsproblemen, een laag zelfbeeld of het gewoon allemaal even niet meer weten …. Vrijwel altijd hebben mijn cliënten ook last van opstandige darmen, hoofdpijnen, spierkrampen, een te laag vitamine d gehalte, lage rug pijnen,  vermoeidheid, enzovoort. Ik adviseer dan altijd een bloedonderzoek of algehele check-up bij de huisarts te doen.

Dus, richt ik mij naast de zorg voor het herstel in het hoofd, ook op een gelijke oplopende tred in het lijf. Met positief effect. Door samen naar beide gebieden te kijken, te analyseren waar mogelijke tekorten (in de voeding en ‘zelfzorg’) zitten,  worden zowel hoofd als lijf gevoed met nieuwe, verse, gezonde en herstellende input. En aangezien ons voedsel niet meer is wat het ooit geweest is of zou moeten zijn, kom je al snel bij supplementen terecht. De juiste balans vinden, gericht op het persoonlijk niveau en behoefte. Dit heeft een enorm positief effect. Want als je lijf goed functioneerd, heeft dat direct een groot effect op ‘wat er tussen de oren’ speelt.

Mijn cliënten zijn er blij mee: In 9 dagen een boost voor je lichaam en hoofd. En dat alleen door kritisch naar je voedselpatroon te kijken en serieus te werken aan je psychische hulpvragen. Het kan door je lichaam te helpen met het datgene te geven waar het lijf zijn voordeel mee doet: het stimuleren van het zelf herstellend vermogen. Dat hoeven niet altijd zware medicatie’s te zijn (als dit tenminste niet geconstateerd is door een arts).  Het gaat er om, een balans te vinden voor jóúw lichaam en geest.

Mijn cliënten blij én ik blij: want wat is waardevoller en geeft nou meer voldoening dan iemand opgelucht en met meer energie mijn praktijk uit te zien lopen…!

Meer informatie en aanmelden: info@moonconsultancy.nl

Over Mirjam

Coach, therapeut, auteur / schrijfster. Praktijk voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. VOOR MENSEN DIE KIEZEN VOOR GRENZELOZE UITDAGINGEN Relatietherapie Personal coach Individueletherapie Workshops & Trainingen Professioneel Trainer, Maatschappelijk werk, Coach, voor Dordrecht en Zuid Holland en de rest van Nederland. Voor jongeren & volwassenen & groepen. Oplossings gericht & kortdurend. Systemisch in alle aspecten. Moeder van 3 pubers, partner van liefste, baas van vrolijke hond die echt kan lachen en een dove oude theemutspoes.
Dit bericht werd geplaatst in Actueel, balans, burnout, detox, Dordrecht, lichaam, Moon Consultancy, stress, Tips!, training, voeding en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s