EFT in het kort:

11800371_863157360444261_4924316895087849712_n

 

Zowel in individuele-, gezins-  als in relatie-therapie werk ik vanuit de Emotionally Focused Therapy (EFT). EFT is een methode voor de behandeling van (echtpaar-) problemen die de emoties als ingang neemt tot verandering. Deze methode integreert onderdelen van de experientiële therapie en de systeemtherapie. De hechtingstheorie geeft een belangrijke theoretisch fundament voor deze methode.

In de sessies zal ik samen met u (en uw partner) de interactiepatronen verhelderen die leidden tot conflicten, en vervolgens zal ik met U onderzoeken wat uw dieperliggende hechtingsbehoeften en verlangens zijn die zo moeilijk zijn uit te spreken naar de ander. In deze methode gaan we ervan uit dat het verbeteren van de relatie met uw partner of belangrijke ander van groot belang is om uw functioneren in alle leefgebieden te verbeteren.
Meer informatie over Emotionally Focused Therapy (EFT): Stichting EFT NederlandInternational Centre for Excellence in EFT (ICEEFT)artikel over EFT door Karin Wagenaar.

 

Over Mirjam

Coach, therapeut, auteur / schrijfster. Praktijk voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. VOOR MENSEN DIE KIEZEN VOOR GRENZELOZE UITDAGINGEN Relatietherapie Personal coach Individueletherapie Workshops & Trainingen Professioneel Trainer, Maatschappelijk werk, Coach, voor Dordrecht en Zuid Holland en de rest van Nederland. Voor jongeren & volwassenen & groepen. Oplossings gericht & kortdurend. Systemisch in alle aspecten. Moeder van 3 pubers, partner van liefste, baas van vrolijke hond die echt kan lachen en een dove oude theemutspoes.
Dit bericht werd geplaatst in artikel, Dordrecht, EFT, Emotionally Focused Therapy, Hechting, Moon Consultancy, Relatie therapie en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s