Houd-Me-Vast-Training

EFT: Relatie therapie Dordrecht

EFT: Relatie therapie Dordrecht. Partner relatie problemen bij Moon Consultancy

 

De therapietraining is op Emotiegerichte Relatietherapie gebaseerd en speciaal voor koppels die:

 • vastzitten in negatieve communicatiecirkels van vechten, verstijven of vluchten
 • overvallen worden door boosheid, frustratie en groot verdriet
 • zich niet gewaardeerd en geaccepteerd voelen door elkaar
 • weinig contact hebben en zich in de basis alleen en eenzaam voelen

En die er niet zelf in slagen om:

 • uit de negatieve patronen te breken
 • tot de werkelijke kern door te dringen
 • toegang tot hun echte gevoelens en behoeften te krijgen
 • elkaar te helpen om pijn en verdriet te verwerken
 • zich (weer) veilig en liefdevol te verbinden

Wat gaan jullie leren?

In dit Houd-Me-Vast-Traject ga je dit alles niet alleen leren maar ook doen! Door nieuwe inzichten én door nieuwe gevoelservaringen, die je direct met elkaar in de therapietraining opdoet.

 • Al snel tijdens het traject gaan jullie je (opnieuw) veilig verbinden.
 • Vind je de weg naar elkaar terug.
 • Kun je er thuis direct en eenvoudig mee verder.
 • Zodat jullie band steeds sterker wordt.

Dit gaat in 3 fasen

De 1e fase: de-escaleren
Hoe raak je verstrikt in jullie negatieve patronen?
Hier help ik jullie om jullie negatieve patroon te herkennen vanuit het hechtingsperspectief. Aan het einde van de 1e fase kun je het negatieve patroon allebei begrijpen en zien, en elkaar helpen om eruit te stappen.

De 2e fase: verbinden
Hoe breek je uit jullie negatieve patronen?
In deze fase gaan we op zoek naar je onderliggende angsten en behoeften. In plaats van boosheid, verwijten of zwijgen leer je over je pijnplekken en je behoeften te praten met elkaar. Dit zorgt voor een nieuwe emotionele verbinding die veel duidelijkheid en veiligheid geeft.

De 3e fase: bestendigen
Hoe blijf je veilig verbonden met elkaar?
Hier leren jullie hoe je met T.O.B.-gesprekken jullie verbinding sterk en veerkrachtig maakt. Jullie hebben oplossingen voor oude problemen gevonden. Het lukt steeds beter om niet in oude valkuilen terecht te komen.

houd me vast

Snel en effectief je relatie terug

De therapietraining Houd-Me-Vast is ideaal voor jullie als je relatietherapie in een relatief snel programma wilt dat bewezen effectief is. De manier waarop ik het doe spreekt zowel vrouwen als mannen aan, waardoor beiden zich volwaardig begrepen en veilig voelen om zich te openen.

Je hoeft bij mij nooit bezorgd te zijn dat ik iets als ‘fout’ of ‘de schuld’ zie. Ook niet dat één van jullie de oorzaak van alle problemen is. Een communicatiecirkel wordt namelijk door 2 mensen in beweging gebracht en in stand gehouden. Je bent allebei ongewild en onbewust zowel de dader als het slachtoffer. Dus ook beiden verantwoordelijk. Het geeft veel opluchting om te ontdekken wat je aandeel is en hoeveel invloed je hebt om jullie spiraal naar beneden terug te draaien.

Ik verzorg de therapietraining als programma van gemiddeld 3 tot 6 maanden op maat. De invulling is afhankelijk van jullie situatie, wens en reisafstand. Bij mij op locatie in Dordrecht net onder Rotterdam (en ongeveer een half uurtje van Breda en Gorichem), en voor wie verder weg woont (deels) via Skype.

Wil je meer informatie of direct aanmelden, stuur het formulier in of bel naar: 06-51515962. Mailen kan ook: aanmelden / info Houd me vast training

Over Mirjam

Coach, therapeut, auteur / schrijfster. Praktijk voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. VOOR MENSEN DIE KIEZEN VOOR GRENZELOZE UITDAGINGEN Relatietherapie Personal coach Individueletherapie Workshops & Trainingen Professioneel Trainer, Maatschappelijk werk, Coach, voor Dordrecht en Zuid Holland en de rest van Nederland. Voor jongeren & volwassenen & groepen. Oplossings gericht & kortdurend. Systemisch in alle aspecten. Moeder van 3 pubers, partner van liefste, baas van vrolijke hond die echt kan lachen en een dove oude theemutspoes.
Dit bericht werd geplaatst in Dordrecht, echtscheiding, EFT, Emotionally Focused Therapy, Hechting, Houd me Vast, Moon Consultancy, Relatie therapie en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s