Je relatie een positieve boost geven!

 

9200000005399520

 

Binnenkort start in Dordrecht bij Moon Consultancy:
Het Houd Me Vast Trainingsprogramma: een onderhoudsprogramma om je relatie een positieve boost te geven.  

Liefdevolle relaties zijn de basis voor stabiele families, een gezondere en sociale maatschappij en een werkelijk waardige toekomst voor ons allemaal.  

In 2009 heeft Sue Johnson de “Houd mij vast” HMV training  ontwikkeld.

Dit programma is gebaseerd op de gedachte dat langdurige liefde tussen partners niet alleen mogelijk is, maar een geboorterecht is. Als mens zullen we beter en sterker worden als we een ons veilig weten en een stevige basis kunnen vinden in de armen van een geliefde.

Het programma is bedoeld als intensieve relatietraining. Mirjam Veltman zal deze training verzorgen. Zij is ruim 20 jaar werkzaam als therapeut in de regio Drechtsteden.  Maar ook ver buiten de regio en internationaal weten mensen haar te vinden.

Het voordeel van dit programma is dat men in een groep van elkaar kan leren, stimuleren en elkaar steuren. We zullen echter niet uitgebreid op elkaars persoonlijke situatie in gaan.   Apart zullen opdracht uitgevoerd worden en er is telkens een huiswerk opdracht. Het boek “Houd mij vast” is hierbij leidraad.

Doel

Sue Johnson heeft in 2009 de Houd Me Vast  (HMV) training  ontwikkeld.   Het doel van dit programma is om paren te helpen hun relatie te repareren, versterken en steeds opnieuw te doen groeien. Het HMV programma kan ook dienen als voorbereiding op een belangrijke verandering in je leven, zoals het huwelijk, de geboorte van een kind, het naderen van de pensioenleeftijd, of als u recent een ingrijpende gebeurtenis heeft meegemaakt.

Inhoud

De training “Houd Me Vast: gesprekken voor verbondenheid” is gebaseerd op de theorie en praktijk van Emotionally Focused Therapy (EFT) en tijdens deze training wordt gebruik gemaakt van het boek “Houd me vast” van Sue Johnson. De training bestaat uit zes bijeenkomsten van elk tweee uur. In de  bijeenkomsten gaat het erom paren te helpen de zeven gesprekken die in het boek “Houd me vast” worden uiteengezet, vorm te geven en te gebruiken.

Training & Therapie

Voor paren kan het volgen van de HMV training voldoende zijn en zij kunnen besluiten het daarbij te laten. Er kan echter ook voor gekozen worden na het volgen van de HMV training, in therapie te gaan. Het voordeel van het volgen van de HMV training  kan dan zijn, dat er minder therapiesessies nodig zijn.

Aanmelden

Dit kan via de site van Moon Consultancy, mailen naar: info@moonconsultancy.nl of door te bellen naar: 06-51515962.  Inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst. De groepen zullen starten bij minimaal 3 (echt-)paren. Na aanmelding zal contact worden opgenomen voor een intake gesprek / schriftelijke aanmelding.

Locatie

De training zal plaatsvinden in mijn praktijk of op de sfeervolle en unieke locatie in de binnenstad van Dordrecht aan de Maas.

Informatie & Investering

De bijeenkomsten zullen 8 maal  plaatsvinden en duren gemiddeld 2 uur.  Kosten: €575,00 per paar.  De bedragen zijn exlusief btw, lesmateriaal en koffie & thee.

 

 

Vragen? Stuur een mail naar: info@moonconsultancy.nl of bel naar: 06-51515962.

Over Mirjam

Coach, therapeut, auteur / schrijfster. Praktijk voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. VOOR MENSEN DIE KIEZEN VOOR GRENZELOZE UITDAGINGEN Relatietherapie Personal coach Individueletherapie Workshops & Trainingen Professioneel Trainer, Maatschappelijk werk, Coach, voor Dordrecht en Zuid Holland en de rest van Nederland. Voor jongeren & volwassenen & groepen. Oplossings gericht & kortdurend. Systemisch in alle aspecten. Moeder van 3 pubers, partner van liefste, baas van vrolijke hond die echt kan lachen en een dove oude theemutspoes.
Dit bericht werd geplaatst in Actueel, Dordrecht, echtscheiding, EFT, Emotionally Focused Therapy, Hechting, Houd me Vast, Moon Consultancy, Relatie therapie en getagged met , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s