HOUD ME VAST… Dé relatietest!

images-30

Dé EFT relatietest!

Deze relatietest meet hoe verbonden jij je voelt met je partner. Met het invullen van deze test kom je erachter of jullie relatie goed is of in de gevarenzone zit. De test is wetenschappelijk onderbouwd en je score wordt vergeleken met die van veel anderen. Op basis hiervan krijg je advies.

Vul de test in eerste instantie alleen in. Wanneer jullie beide deze test hebben ingevuld, kunnen jullie de antwoorden met elkaar bespreken. Doe dat op een rustig moment.

DE TEST

Jullie relatie is belangrijk en een kostbaar onderdeel van jullie leven. De verliefdheid ging als vanzelf over in ‘houden van’ en jullie zijn nog steeds bij elkaar. Jullie relatie is veranderde wel en de vanzelfsprekendheid van het elkaar begrijpen, liefhebben, rekening houden met elkaar, jullie toegevoegde waarde zijn onder druk komen te staan.

Soms proberen jullie met elkaar in gesprek te komen maar je hebt het gevoel dat de initiatieven afgewimpeld worden. Er zijn ongewenste spanningen, misschien conflicten en verder zijn jullie druk met werk, huishouden, kinderen en activiteiten. Jullie hebben je voorgenomen in elkaar te investeren. Samen meer dingen te doen, tijd voor elkaar te nemen en bijvoorbeeld een wekelijkse gezamenlijke avond te plannen…..

‘HOUD ME VAST’-TRAINING

De ‘Houd me Vast- training’ is geen therapie. Het is een training gebaseerd op het werk van Sue Johnson. Zij is de grondlegger van de EFT Emotionally Focused Therapy en klinisch psycholoog. Deze therapievorm is wetenschappelijk effectief bewezen en gericht op emoties. Emoties zijn de kern van de partnerrelatie en daar wil je goed mee omgaan.

Onderwerpen in ‘houd me vast’-training:

  • Emoties/verbinding/hechting
  • Patronen binnen relaties
  • Opzoeken en vinden van de zere plekken
  • Bouwen aan een veilige basis
  • Seksualiteit/intimiteit

 

Bijeenkomsten:
8 wekelijkse bijeenkomsten van 20.00 uur tot 22.00 uur.

Tijdens de bijeenkomsten is er een gezamelijke inleiding en een video waarin het nieuwe onderwerp wordt besproken. Vervolgens gaat ieder stel apart met elkaar hierover in gesprek met behulp een oefening. Je gaat samen met je partner aan het werk en waar gewenst samen door de trainer ondersteunt. De training gaat thuis met huiswerk verder. Jullie werken aan de toekomst!

Kosten:
€ 575,00 per stel incl. lesmateriaal, koffie en thee.

Houd me vast is een groepstraining en wordt met minimaal 3 echtparen gegeven. De inleiding en video bekijken we gezamelijk. Partnergesprekken zijn geen onderdeel van de groepstraining.

images-32                               images-14

Over Mirjam

Coach, therapeut, auteur / schrijfster. Praktijk voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. VOOR MENSEN DIE KIEZEN VOOR GRENZELOZE UITDAGINGEN Relatietherapie Personal coach Individueletherapie Workshops & Trainingen Professioneel Trainer, Maatschappelijk werk, Coach, voor Dordrecht en Zuid Holland en de rest van Nederland. Voor jongeren & volwassenen & groepen. Oplossings gericht & kortdurend. Systemisch in alle aspecten. Moeder van 3 pubers, partner van liefste, baas van vrolijke hond die echt kan lachen en een dove oude theemutspoes.
Dit bericht werd geplaatst in Dordrecht, echtscheiding, EFT, Emotionally Focused Therapy, Hechting, Houd me Vast, Moon Consultancy, Relatie, Relatie therapie, test, Tips! en getagged met , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s