Relatie crisis….

relatiecrisis

OVER DEZE THERAPIE

Misschien heb je net ontdekt dat je partner vreemd is gegaan, of heb jij of je partner gevoel dat jullie zo niet verder kunnen? Of zitten jullie samen in een crisis? Of heb je net gehoord dat je partner een einde aan jullie relatie wilt maken? Dan wil je vaak op korte termijn  een afspraak kunnen hebben met een relatietherapeut. Bij Moon Consultancy in Dordrecht kun je snel terecht voor een relatiecrisisgesprek, sommigen noemen het ook een relatie-apk. Een relatiecrisisgesprek vindt in de regel binnen enkele dagen na aanmelding plaats. Soms zelfs op de dag van de aanmelding. Een APK voor je relatie!

Een relatiecrisis-gesprek is een intensieve sessie van twee uur. In dit gesprek besteden we uitgebreid aandacht aan jullie beide verhalen. We richten ons op de crisis in jullie relatie, zodat het heftige gevoel dat je mogelijk hebt wat meer op de achtergrond kan komen. Daardoor kun je weer beter zien wat de actuele stand van zaken is in jullie relatie. Aan het einde van de sessie zal ik een hypothese formuleren over wat er met jullie aan de hand is.  Ik zal als relatietherapeut tevens een advies geven over de behandeling of de richting die jullie samen kunnen bewandelen. Het advies kan bijvoorbeeld zijn:

  • Relatietherapie
  • De training ‘Houd me Vast
  • Echtscheiding
  • Verwijzing
  • Time-out

Een relatiecrisis-gesprek (2 uur) bij Moon Consultancy Dordrecht kost € 270,00 (ex. 21% BTW). Een afspraak na 18.00 uur is mogelijk, er zal dan een toeslag berekend worden.

Wil je je aanmelden neem dan contact met mij op via het contactformulier, bel op nummer 06 51515962 of stuur  een email: info@moonconsultancy.nl  Ik help jullie graag om de crisis in jullie relatie onder controle te krijgen.

Over Mirjam

Coach, therapeut, auteur / schrijfster. Praktijk voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. VOOR MENSEN DIE KIEZEN VOOR GRENZELOZE UITDAGINGEN Relatietherapie Personal coach Individueletherapie Workshops & Trainingen Professioneel Trainer, Maatschappelijk werk, Coach, voor Dordrecht en Zuid Holland en de rest van Nederland. Voor jongeren & volwassenen & groepen. Oplossings gericht & kortdurend. Systemisch in alle aspecten. Moeder van 3 pubers, partner van liefste, baas van vrolijke hond die echt kan lachen en een dove oude theemutspoes.
Dit bericht werd geplaatst in APK voor je Relatie, communicatie, Dordrecht, EFT, Emotionally Focused Therapy, Hechting, Houd me Vast, Moon Consultancy, Relatie, Relatie therapie en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s