EFT Relatie Therapie

Moon Consultancy, relatie therapie Dordrecht

Moon Consultancy, relatie therapie Dordrecht

Voor wie?

EFT is er voor vrijwel iedereen: hetero- of homoseksuele paren, paren die kort of lang bij elkaar zijn. Voor partners die kampen met al lang durende of kortdurende problematiek. Ongeacht religie, cultuur, opleidingsniveau of leeftijd.

Bij iedereen die relatieproblemen heeft of die de relatie wil verbeteren zal EFT nut hebben. Dit is zeker ook voor ‘algemene relatieproblemen’.  Die partners die bereid zijn te investeren in hun relatie hebben een goede kans op relatieverbetering. Dit geldt ook voor mensen die zichzelf geen ‘therapie-type’ vinden of die denken dat therapie en behandeling alleen iets is voor anderen. Het is absoluut geen voorwaarde dat partners al gemakkelijk kunnen praten over emoties – of over problemen. Iedere EFT-therapeut weet hoe lastig en moeilijk het kan zijn om over persoonlijke problemen te praten – u hoeft dit dus niet al te kunnen! Uit één van de vele onderzoeken over EFT, bleek juist dat EFT zeer goed werkt bij het type ‘stille wateren – diepe gronden’…

Wil je een afspraak maken met Mirjam Veltman om snel te starten met het verbeteren van je relatie?

Klik hier voor het maken van een afspraak of schrijf een mail naar: info@moonconsultancy.nl

Wanneer is relatietherapie zinvol?

Moon Consultancy biedt relatietherapie voor mensen die om verschillende redenen problemen in de relatie ondervinden. Vaak merk je dat het al een tijdje niet meer zo goed gaat op de manier waarop je met elkaar omgaat en hoe je met elkaar praat. Het kan er op lijken dat wat jij zegt door je partner helemaal niet of heel anders wordt gehoord en geïnterpreteerd. Een normaal gesprek is soms bijna niet meer mogelijk en van die vertrouwde intimiteit van vroeger is nog maar bar weinig over. Pogingen om dit te veranderen pakken steeds verkeerd uit, kwetsen en elkaar niet verstaan, komt steeds vaker voor: een negatieve spiraal.

Balans en communicatie in je relatie

Relaties zijn gebaat bij balans. Als er iets niet lekker zit in de relatie met je partner, dan heeft dat een groot negatief effect op alle andere aspecten van je leven zoals werk en fysieke en geestelijke gezondheid. Mensen met een goede relatie zijn bewezen gezonder, leven langer en voelen zich gelukkiger.

Veel moeilijkheden in een relatie hebben te maken met de communicatieproblemen tussen partners. Verschillende denkwijze tussen partners kunnen voor communicatieproblemen zorgen. Dit gebeurt meestal niet uit gebrek aan liefde, maar omdat mensen elkaar niet lijken te begrijpen en zich teleurgesteld voelen.

‘Houd me Vast’ preventieprogramma 

Had u meer van uw relatie verwacht of lopen de dingen in de relatie net niet zo als u het eigenlijk zou willen? Dan is dit programma misschien behulpzaam om hier op een goede manier verandering in te brengen.

Het ‘Houd me Vast’ preventieprogramma is ontwikkeld op basis van een krachtige en succesvolle relatietherapie. De grondlegger van deze benadering – dr. Sue Johnson uit Canada – heeft haar therapie emotiegerichte relatietherapie (emotionally focused therapy/EFT) genoemd. Emoties zijn de kern van alle relaties die er echt toe doen, zoals de relaties met onze kinderen, onze ouders en zeker ook met onze partners.

Het ‘Houd me Vast’ programma is bedoeld voor paren die beslist ‘verbeterpunten’ in hun relatie kunnen aanwijzen, maar voor wie therapie niet nodig is.

Het programma bestaat uit acht bijeenkomsten van ongeveer twee uur. Onderwerpen die behandel zullen worden zijn:

  1. •Begrijpen van liefde en verbinding (hechting)
  2. •Waar gaat het vaak mis?
  3. •Opzoeken en vinden van de zere plekken uit de eigen geschiedenis
  4. •Het bouwen aan een veilig fundament waarop moeilijke dingen besproken kunnen worden

In het programma wordt gewerkt met videomateriaal, oefeningen & opdrachten tijdens de bijeenkomsten en huiswerk. In het programma zullen geen groepsopdrachten en slechts beperkt groepsdiscussies plaats vinden. Het is nadrukkelijk de bedoeling dat de partners met elkaar aan de slag gaan.

De leiding van de avonden is in handen van ervaren therapeuten die zich hebben geschoold in EFT en het speciale Houd me Vast trainingsprogramma hebben gevolgd.

Wil je ook deelnemen aan dit programma voor het verbeteren van je relatie?

Klik hier om je in te schrijven, stuur een mail naar: info@moonconsultancy.nl of bel naar: 06-51515962

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s