Gezondheid in lijf en financiën: in balans

Aloe Vera Plant

Aloe Vera Plant

Aloe Vera (of Barbadensis Miller) is een plant die in het blad water opslaat en
vasthoudt, waarbij de pure gel uit het blad reeds eeuwenlang wordt gebruikt voor
verbetering van gezondheid en schoonheid.
Het gebruik van bestrijdingsmiddelen wordt vermeden, en ons gepatenteerde
stabilisatieproces zorgt ervoor dat onze Aloe Vera in wezen hetzelfde is als de gel uit
het blad. Omdat wij niet afhankelijk zijn van andere leveranciers, kunnen we de
kwaliteit van onze Aloe garanderen. We beginnen met 100% gel, en voegen
voldoende andere ingrediënten toe zodat uitzonderlijke kwaliteitsproducten worden
gefabriceerd.
Door de veelzijdigheid van Aloe Vera Gel kan dit als drank geconsumeerd worden of
op de huid worden aangebracht. Forever producten zijn niet op dieren getest en
bewijzen dat de natuur de kracht heeft ons te helpen ons goed te voelen en er
stralend uit te zien.
Ons brede assortiment biedt dranken, voedingssupplementen,
huidverzorgingsproducten, producten voor persoonlijke verzorging, cosmetica
en gewichtsbeheersingsproducten.
Ons vertrouwen in onze producten is zo groot dat we u een volledige niet-goed-geldterug-garantie bieden.

———————————–> Potential: Pure4Ever

Wij zijn op zoek naar en gefocust op serieuze businesspartners en werken samen met 3 type mensen:

1  die geïnteresseerd zijn in € 200 à € 500 extra elke maand, simpelweg door het aanbevelen van onze bijzondere natuurlijke producten. Dat kan zijn door eigen gebruik (familie en vrienden). Je ontvangt na aanmelding bij ons de groothandelskorting van 15%. Mensen die beauty party’s willen kunnen aanbieden met de Sonya schoonheidsproducten en de (parabenen vrije) make-up lijn Flawless by Sonya.

2  die € 500 à € 2500 willen verdienen, coachable zijn en kunnen samenwerken in teamverband. Hierbij bouw je in je eigen tempo en mogelijkheden je eigen team op. Dit is de ideale vorm als je naast je huidige werkzaamheden als bijvoorbeeld kapster, therapeut, fysiotherapeut, voedingsdeskundige, sportschoolhouder / instructeur, schoonheidsspecialiste, enzovoort… je service wilt vergroten bij je klanten met hoogwaardige topproducten. Denk hierbij aan de segmenten welness, sport, schoonheid en voedingssupplementen.

3  of die, zoals wij, leiderschap tonen om financieel onafhankelijk te zijn en een grenzeloos inkomen ambiëren, gecombineerd met vele extra’s zoals autovergoedingen, wereldreizen en winstdeling. Wij zijn bij deze categorie op zoek naar ambitieuze ondernemers, die naast een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen, de vaardigheden bezitten of willen ontwikkelen die past bij het opzetten en uitbouwen van een internationale onderneming. Deze groep ondernemers ziet net als wij de mogelijkheden en voordelen van het vermenigvuldigen van uren, in plaats van ‘uurtje-factuurtje’…!

Voor alle mensen die zich willen aansluiten geldt dat wij bij wederzijdse commitment ons volledig inzetten om je optimaal te coachen en alle ondersteuning bieden die noodzakelijk is om je (persoonlijke- en business) doelen te behalen.

Interesse? Neem contact op! 

+31 6 417797 08 of mail: teampure4ever@gmail.com

http://www.pure4ever.com/

Succes: Pure4Ever

Haal het beste uit jezelf!

Forever Living Products geeft iedereen een kans om een eigen business op te bouwen. Het aanbevelen van deze mooie producten is goed voor het milieu en uitstekend voor jou. Bernard en ik kunnen jou begeleiden om distributeur of manager te worden van Forever Living Products. Als je belangstelling hebt kan je voor meer informatie verder lezen op Forever Living Products of contact opnemen.

Wij hebben het voorrecht om te werken onder de paraplu van deze Global Company, wereldmarktleider in de gezondheids- en welnessindustrie.

Dit uniek bedrijf met z’n uniek product en unieke kans, geeft ons de mogelijkheid om het verschil te maken in het leven van anderen.

Webwinkel

Wij zijn zeer tevreden met de producten van Forever Living Products en ik heb samen met mijn man Bernard Winsemius besloten om  de producten te gaan verkopen zodat iedereen die dit wilt, kan kennismaken met de Aloe Vera. In onze webwinkel kan jij kijken wat er zoal voor jou geschikt zou kunnen zijn. Het zijn allemaal ondersteunende voedingsmiddelen en verzorgingsproducten om je gezondheid te stimuleren en ondersteunen. Het gaat nadrukkelijk niet om medicatie, of het vervangen van medicatie. Als je lichamelijke klachten hebt kan je het beste met je huisarts overleggen. Als je advies of informatie wilt, kan je ons mailen: klik hier.

Your life…Pure4Everjpeg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s