‘Houd me Vast’ preventie cursus

Moon Consultancy Relatie therapie Dordrecht

Moon Consultancy Relatie therapie Dordrecht

Wilt u ook deelnemen aan deze cursus voor het verbeteren van uw relatie?  Klik hier om u in te schrijven of meer informatie op te vragen.

Relatiecursus ‘Houd me vast’

Houd je liefde levend door je emotionele verbondenheid te eren.

Deze cursus is geschikt als je het contact met je partner wil verbeteren of als je je relatie nieuw leven in wil blazen. We kunnen je leren hoe ruzies te stoppen, of hoe het ‘zwijgen’ of ‘afstand nemen’ te doorbreken en met name ook hoe de onderlinge verbinding met je partner te verdiepen.  Uitgangspunt is de visie dat elk mens ernaar verlangt zich verbonden te weten met een belangrijke ander.

De relatiecursus ‘Houd me vast’ is gebaseerd op de Emotionally Focused Therapy ontwikkeld door Sue Johnson en geeft concrete handvatten voor het verstevigen van de onderlinge verbondenheid in de partnerrelatie. Alle paren (getrouwd, samenwonend of apart wonend, hetero- en homo-stellen) zijn welkom. De cursus is bedoeld voor stellen die hun relatie willen verdiepen en sterker willen maken.

Wat: De oefeningen doe je uitdrukkelijk met je eigen partner. Inleidingen, videobeelden, stukjes theorie en korte nabesprekingen van de oefeningen doen we in een groep .

Wanneer: Bij voldoende aanmeldingen starten we zo snel mogelijk.

Groep 1) Tijd:  4 x op Donderdag avond van 19.30 uur tot 21.30 uur.

Groep 2) Tijd:  4 x op Vrijdag ochtend van 09.30 uur tot 11.30 uur

Investering: € 735,00 per stel incl. lesmateriaal, koffie en thee, het boek Houd me vast van Sue Johnson, exl btw.

Trainers: Afhankelijk van de groepsgrote zijn 1 of 2 EFT therapeuten die de cursus begeleiden. Zie voor registratie en informatie van de trainers: www.emotionallyfocusedtherapy.nl 

 

Had je meer van je relatie verwacht of lopen de dingen in de relatie net niet zo als je het eigenlijk zou willen? Dan is dit programma misschien behulpzaam om hier op een goede manier verandering in te brengen.

Meer informatie:

  • Het ‘Houd me Vast’ preventieprogramma is ontwikkeld op basis van een krachtige en succesvolle methode. De grondlegger van deze benadering – dr. Sue Johnson uit Canada
  • Deze methode is bewezen effectief gebleken en vindt zijn vlucht over de hele wereld. De aangeboden methodiek onderscheidt zich van andere, op relatieproblemen gerichte methodieken, door zijn specifieke aandacht voor de emotionele behoeftes van de beide partners.
  • De leiding van de avonden is in handen van ervaren therapeuten die zich hebben geschoold in EFT en het speciale Houd me Vast trainingsprogramma hebben gevolgd. Mirjam Veltman is aangesloten bij de beroepsverenigingen LVPW, NVMW en als HBO-Register Therapeut bijde RBNG.
  • De kosten kunnen bij de meeste zorgverzekeraars (gedeeltelijk) gedeclareerd worden bij een aanvullende polis. Informeer uzelf over uw persoonlijke situatie of neem contact op zodat ik de informatie kan doorgeven.

Wil je ook deelnemen aan deze cursus voor het verbeteren van je relatie? 

Klik hier om je in te schrijven of meer informatie op te vragen.

Klik hier voor een informatievideo over het “Houd mij vast” programma.

 
#Relatietherapie #EFT #Dordrecht #Therapie #Training #SueJohnson #HoudMeVast #MirjamVeltman #MoonConsultancy #EmotionallyFocusedTherapy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s