Psychologische hulp in Dordrecht

Moon Consultancy biedt psychosociale hulpverlening als je door omstandigheden even niet meer weet hoe je verder kan.  De maatschappij verandert voortdurend en in een hoog tempo. Daarnaast gebeurt er vaak van alles in je privéleven, in je studie of werk. Dit kan er soms toe leiden dat je uit evenwicht raakt en geen juiste balans meer kunt vinden.

Psychosociale hulpverlening gaat niet uit van standaard oplossingen, maar ziet in ieder mens een uniek en bijzonder individu die recht heeft op een persoonlijke benadering. Tijdens de gesprekken kijken we samen naar datgene wat je veranderen wilt, of dat wat je nu als een probleem ervaart. We kijken naar waar het vandaan komt en wat het met je doet.

 Wacht niet langer en durf te stap te nemen om hulp te zoeken! 

Moon Consultancy kent geen wachttijden en kan je weldra ontvangen.

Stuur mij een mail  (of ga naar contact )  en ik neem binnen 24 uur contact met je op.

Je kan ook bellen naar: 06-51515962 (als ik niet direct opneem, zit ik in gesprek).

Schelpen Moon Consultancy Dordrecht

Door uit te gaan van jouw gevoelens en mogelijkheden, komen we samen bij de kern van het probleem om van daar uit mogelijkheden te ontwikkelen om bij je doel te komen. Daarvoor hanteert Moon Consultancy kortdurende en oplossingsgerichte (gespreks-) technieken over een periode van gemiddeld 2 tot 6 maanden. Je krijgt hierbij de juiste handvaten aangeboden om de gewenste verandering in gang te zetten.

Het doel: In elk hulpverleningstraject gaat het erom dat jij voor jezelf tot een bevredigend antwoord komt op de gestelde vraag. Dit werkt motiverend voor jouw persoonlijke ontwikkeling en leidt tot een effectiever functioneren en meer voldoening in je privé omgeving en op het werk.  Het doel is de knelpunten binnen je privé- en werksituatie vanuit diverse gezichtspunten te analyseren en te beoordelen. Je zult nieuwe aanpakken leren ontwikkelen om tot een effectiever handelen te komen. Je krijgt weer plezier in wat je doet. Daarbij is een betere benutting van jouw talenten niet alleen goed voor jou, maar ook voor je omgeving.

Wie heeft er baat bij maatschappelijk werk van Moon Consultancy? Maatschappelijk werk (psychosociale hulp) kan in alle stadia van je persoonlijke en professionele ontwikkeling, belangrijk zijn. Mirjam Veltman heeft ruim 20 jaar ervaring met het bieden van psychologische hulp. Een groot deel van deze jaren werkte zij in de jeugdhulpverlening in Dordrecht en heel Zuid Holland Zuid.  Zij werkt met moeders, vaders, hele gezinnen komen in haar praktijk aan de Riouwstraat in Dordrecht. Het kan gaan om opvoedingsproblemen, onzekerheid, relatieproblemen, misbruik in je verleden of op dit moment. Misschien dat je één of meer van de volgende punten bij jezelf herkent?

Het kan zijn dat je:

  1. •Een beter zicht wil op jouw kwaliteiten en valkuilen

  2. Spanningen ervaart in je relaties met mensen om je heen

  3. Opvoedingsproblemen hebt met je kind

  4. •Het moeilijk vind om ‘nee’ te zeggen

  5. •Beter je eigen grenzen wil aangeven en vasthouden

  6. •Sociaal vaardiger wil worden

  7. •Beter wil functioneren in je werk en meer balans in je werk/privé

  8. •Nieuwe vaardigheden wil aanleren om een burn-out te voorkomen

  9. •Ervaringen met huiselijk geweld en misbruik hebt ondervonden

  10. •Vast zit tussen verschillende culturen, normen en waarden

Hulpverleningstraject op maat: Ieder mens is uniek en daarom is elk hulpverleningstraject op maat. Afhankelijk van het gewenste resultaat en de situatie, zal Moon Consultancy het traject exact op maat afstemmen. Soms hebben wij aan 3 afspraken genoeg om je weer op de rit te krijgen en soms is langere begeleiding gewenst.

Uitgangspunt is dat jijzelf verantwoordelijk bent voor het resultaat en de inhoud van het traject. Ik zal proberen je in beweging te krijgen naar het doel dat je wilt bereiken. Ik werk praktisch, concreet, doeltreffend en resultaatgericht. Mijn hulp is gericht op het individu en op gezinssystemen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s